Αστρονομία


Ηλιος

Σελήνη

Κυρ. Moon age: 13 days,9 hours,49 minutes,98%
Ανατολή: 7:18am
Δύση: 5:54pm
Φώς ημέρας: 10:36:00
Ανατολή Σελήνης: 5:37pm (01/20/2019)
Δύση Σελήνης: 6:42am (01/20/2019)
Αυξάνουσα Σελήνη
98% Φωτεινότητα


Πρώτο Τέταρτο Πανσέληνος Τελευταίο Τέταρτο Νέα Σελήνη
Πρώτο Τέταρτο Πανσέληνος Τελευταίο Τέταρτο Νέα Σελήνη
Mon 01/14/19 1:46am EST
14 Ιανουάριος 2019 06:46 UTC
Mon 01/21/19 12:17am EST
21 Ιανουάριος 2019 05:17 UTC
Sun 01/27/19 4:11pm EST
27 Ιανουάριος 2019 21:11 UTC
Mon 02/04/19 4:04pm EST
4 Φεβρουάριος 2019 21:04 UTC


Εαρινή Ισημερία
Αρχή Ανοιξης
Θερινό Ηλιοστάσιο
Αρχή Θέρους
Φθινοπωρινή Ισημερία
Αρχή Φθινοπώρου
Χειμερινό Ηλιοστάσιο
Αρχή Χειμώνα
Αρχή Ανοιξης First day of Summer First day of Fall First day of Winter
Wed 03/20/19 5:59pm EDT
20 Μάρτιος 2019 21:59 UTC
Fri 06/21/19 11:55am EDT
21 Ιούνιος 2019 15:55 UTC
Mon 09/23/19 3:51am EDT
23 Σεπτέμβριος 2019 07:51 UTC
Sat 12/21/19 11:20pm EST
22 Δεκέμβριος 2019 04:20 UTC

  Moon Details from Weather-Display

Additional Moon facts from Weather-Display