Astronomia


Słońce

Księżyc

Sun Moon age: 17 days,19 hours,7 minutes,90%
Wschód Słońca: 7:27am
Zachód Słońca: 6:53pm
Światło dzienne: 11:26:00
Wschód Księżyca: 9:02pm (10/16/2019)
Zachód Księżyca: 10:44am (10/17/2019)
Garbaty Księżyc
90% Odsłonięty


Pierwsza kwadara Księżyca Pełnia Księżyca Ostatnia kwadra Księżyca Nów
Pierwsza kwadara Księżyca Pełnia Księżyca Ostatnia kwadra Księżyca Nów
Sat 10/05/19 12:48pm EDT
5 Październik 2019 16:48 UTC
Sun 10/13/19 5:09pm EDT
13 Październik 2019 21:09 UTC
Mon 10/21/19 8:40am EDT
21 Październik 2019 12:40 UTC
Sun 10/27/19 11:39pm EDT
28 Październik 2019 03:39 UTC


Równonoc wiosenna
Początek Wiosny
Przesilenie letnie
Początek lata
Równonoc Jesienna
Początek jesieni
Przesilenie zimowe
Początek zimy
Początek Wiosny First day of Summer First day of Fall First day of Winter
Wed 03/20/19 5:59pm EDT
20 Marzec 2019 21:59 UTC
Fri 06/21/19 11:55am EDT
21 Czerwiec 2019 15:55 UTC
Mon 09/23/19 3:51am EDT
23 Wrzesień 2019 07:51 UTC
Sat 12/21/19 11:20pm EST
22 Grudzień 2019 04:20 UTC

  Moon Details from Weather-Display

Additional Moon facts from Weather-Display